mandag den 19. september 2011

Forandring fryder!?

Forandring fryder!?
Jo – selvfølgelig gør det det.
Men selve forandringsprocessen oplever jeg ikke særlig frydefuld.

Jeg er bare ikke god til det der med at flytte mig – eller flytte rundt på mig. Heller ikke selv om det er nødvendigt og godt at gøre det. Og det er det lige nu. Og jeg har lyst til det. Og det er stadig svært….
Har i flere uger haft flytte-hjerne. Kigger pludselig efter huse på nettet, dagdrømmer om mere plads, lyse rum - måske en lille værkstedsbutik knyttet til ….. Og så igen måske alligevel ikke. Måske…
Det går op for mig, at det sørme nok er en indre proces mere end det er en reel flytning, der trænger sig på. Uff!
Har længe haft tanker om at kunne arbejde mere kreativt med mit strik. Kunne koncentrere mig om det, jeg virkelig brænder for, og der hvor jeg bliver mest tilfreds. Nemlig i den kreative fase – der hvor alt er nyt, muligt og bare skal afprøves – lege! Men det er svært.
Svært at få plads til i min travle hverdag.  - Der er jo også stadig butikken i Svaneke, som heldigvis jævnt mangler mine strikleverancer over sommeren. Og det er jo en del af mit økonomiske grundlag at der bliver solgt noget. Men det er i den for mig mere kedelige afdeling, når der mangler størrelser i en model eller en bestemt farve mangler i sortimentet.
Og det er faktisk bekymrende svært at få hjernen i det rette gear efter i så mange år at have produceret færdige strikting. Er der mon et lege-gear i det hele taget?
Beslutter mig til at det er der – eller også laver jeg det. Sørme så!
Kan godt se, det kan have lidt lange udsigter. Men der må noget struktur på. Så der kan blive plads til legen og alt det sjove også. For selvfølgelig er der også en del kedeligt – som at skulle strikke riiigtig mange pinde ensfarvet før den næste sjove mønsterpind. Og det tager jeg gerne med. Det skal bare ikke være det der fylder mest. Det bliver spændende….

Ingen kommentarer:

Send en kommentar